فایل word بررسي پارامترهاي اسپرم در موش NMRI نر تيمار شده با روغن ذرت | WORD
بدن موش در مقایسه با گروه كنترل می شود، اما این اختلاف از نظر آماری معنی دار نیست (p>0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده مشخص شد مصرف 14 روزه روغن ذرت تاثیر منفی بر كلیه پارامترهای اسپرم، DSP و TSN موش دارد، اما این میزان معنی دار نیست. بنابراین استفاده از این میزان روغن ذرت به عنوان یك حلال خوب می تواند در مطالعات تحقیقاتی روی سیستم تولید مثــل موش توصـیه می شود.
كلید واژه: روغن ذرت، تولید روزانه اسپرم، مورفولوژی، كیفیت كروماتین
فایل word شبيه سازي سيستم هاورس با استفاده از دانش اوريگامي و سنجش مقاومت مکانيکي آن | WORD
در قیاس با دو مدل دیگر چه در حالت منفرد و چه در حالت چندتایی حداكثر مقاومت در برابر نیروی وارده را از خود نشان می دهد.نتیجه گیری: در واقع حضور سیستمهای هاورس و ساختار بی بدیل قرارگیری تیغه های استخوانی و نظم ذاتی آنها می تواند نمونه ای از مدلهای ایده آل در طراحی ساختارهای محافظت كننده ای باشد كه در صنعت برای حمایت و محافظت از وسایل و ایجاد استحکام به كار گرفته می شوند.
كلید واژه: بیونیك، سیستم هاورس، مقاومت، حداكثر نیرو، تغییر شكل
فایل word خواجوي کرماني در آثارش | WORD
علاوه بر آن كه با خسرو و شیرین نظامی و ویس و رامین فخرالدین اسعد گرگانی پیوندهایی دارد، با ورقه و گلشاه عیوقی نیز دارای مشتركاتی است. خواجو از نخستین گویندگانی است كه با تضمین شعر دیگران نوعی تخمیس ساخته است. او از معروفترین پیروان نظامی است، و آخرین منظومه اش، گوهرنامه، نشان می دهد كه با آثار امیر خسرو دهلوی هم آشنایی داشته است.
كلید واژه: شعر فارسی، خواجوی كرمانی، همای و همایون، ورقه و گلشاه، تضمین در شعر فارسی، امیر خسرو دهلوی
فایل word نقش اصفهان در پيدايش و تکوين سبکهاي شعري | WORD
های علم، فرهنگ، هنر، معماری و ادب ایرانی بوده است كه اوج آن را در عصر صفوی می بینیم.در این مقاله از منظر سبك شناسی به بررسی nx پرداخته و نشان داده ایم كه نقش محوری و كلیدی این شهر و پیشاهنگان آن در قلمرو شعر و ادبیات در تغییر و تثبیت دو سبك اصلی هندی (یا اصفهانی) و بازگشت ادبی و دو سبك فرعی (یا حد واسط) سلجوقی و دوره فترت در شعر فارسی تا چه اندازه و پایه و به چه صورتی بوده است.
كلید واژه: اصفهان، سبك، شعر، شاعران، انجمن ادبی، دوره، تاثیر
فایل word دوگانگي نگاه شاملو و سپهري به پديده اي مشترک (پرنده - کلاغ) | WORD
وری شایسته، از میان همه عناصر شعری، تنها به یک پدیده (پرنده) و آن هم تنها به یك گونه آن (کلاغ) توجه شده و این موضوع در تمام اشعار شاملو و سپهری بررسی گردیده است. نتیجه بررسی نشان می دهد که شاملو از همان دریچه مالوف گذشته - شاید به دلیل ضرورت تمثیلی بودن نوشته هایش - به موضوع مورد نظر این نوشته نگاه می کند، اما سپهری به دنبال عادت زدایی و عادت شکنی است تا از مسیر تماشای خود غبار افشانی کند.
كلید واژه: سپهری، شاملو، نماد، پرنده (گان)، كلاغ
فایل word که آن (اژدها) زشت پتياره بود (ويژگيها و اشارات مهم بن مايه (اژدها و اژدها کشي) در سنت حماسي ايران) | WORD
یژگیها و اشارات این بن مایه از آنها استخراج و طبقه بندی و تحلیل گردیده است. این ویژگیها و اشارات عبارت است از: دو زیست بودن اژدها؛ اژدها و مغاك زمین؛ دو سرداشتن اژدها؛ زخم ناپذیری پوست اژدها؛ اژدها و آب؛ ظهور اژدها در پیكر ابر بر دختر؛ اژدها و خسوف؛ نابود كردن اژدها مردم و چهار پایان را؛ اژدهاكشی یلان سیستان؛ آسیب پهلوان پس از اژدهاكشی؛ گرز و رزم ابزار ویژه اژدهاكشی.
كلید واژه: اژدها، شاهنامه، منظومه های پهلوانی، سنت حماسی ایران
فایل word تخيل هنري و نمودهاي آن در آثار عطار | WORD
داده شده است و سپس سه داستان جامع الهی نامه، منطق الطیر، مصیبت نامه و نیز بعضی از داستانهای خارق العاده مشایخ صوفیه كه عطار بخصوص در تذكره الاولیا از روی قبول و تصدیق آنها را بیان كرده است، با توجه به انواع گزاره های مزبور تفسیر و تحلیل شده است. در این قسمت نظر تازه ای درباره پیدایی داستانهای عقل ستیز منسوب به مشایخ نیز مطرح گشته است.
كلید واژه: تخیل هنری، متخیله، خیال، حافظه، انواع گزاره، مثنوی های عطار، داستانهای عقل ستیز مشایخ
فایل word آموزش زبان فارسي در برزيل: مشکلات و راهکارها | WORD
فراوان، همواره با چالشهایی نیز روبه رو بوده است. بررسی علمی چالشها و ارایه راهکارهای مدبرانه، ارتقای کیفی کرسیهای فارسی را به ارمغان خواهد آورد.نگارنده پس از آشنا ساختن خواننده با اوضاع حاكم بر آموزش فارسی در برزیل، ابتدا به بررسی منتقدانه این كرسی می پردازد، و سپس راهكارهایی عملی را به منظور برطرف کردن مشکلات و تسهیل و تقویت آموزش فارسی در آن كشور ارایه می كند.
كلید واژه: آموزش فارسی، ادبیات فارسی، كرسی زبان فارسی، گسترش فارسی
فایل word انگيزه هاي شاعري و منابع الهام مولوي در ديوان شمس | WORD
معلوم می گردد که مولوی گاه عامدانه و آگاهانه، و گاه ناخودآگاه و غیر عامدانه، به انگیزه ها و سرچشمه های شاعری خود اشاراتی کرده است. منبع و محور همه این انگیزه ها، و آغاز و انجام شاعری مولانا، به عشق و معشوق، و جلوه و جاذبه، و دعوت و داعیه آن باز می گردد. البته شوق و طلب و تقاضای مخاطبان و متقاضیان و دغدغه ارشاد نیز در رویکرد مولانا به کلام موزون عشق محور، بی تاثیر نبوده است.
كلید واژه: مولوی، فن شعر، انگیزه های شاعری، منابع الهام، عشق
فایل word افلاک و اختران در مثنوي | WORD
ی به نجوم احکامی، با ایجاد شبکه های متعدد معنایی و ابهام های بی شمار، گوشه هایی از نمادپردازی پیچیده و فرارونده خود را با استفاده از عناصر آسمان پر رمز و راز شکل داده و به دانش نجوم خویش ویژه و مفهومی بی سابقه بخشیده است که این امر به گونه ای مبتنی بر آموزه های قرآن کریم و نگاه خاص مولاناست که آسمان پرستاره را یکی از نشانه ها و آیات مهم خداوند، و درخور تامل و تدبر یافته است.
كلید واژه: افلاک، اختران، نجوم، نماد، تاویل، نجوم عارفانه