فایل word افت شنوايي حسي- عصبي در سندرم سودواکسفوليشن | WORD
در هر یک از بسامدها و مجموع آنها نیز در گروه مورد به طور معنی داری بالاتر از گروه شاهد بود. گلوکوم در گروه مورد به طور معنی داری فراوان تر بود ولی در هیچ یک از گروه ها رابطه ای با افت شنوایی نداشت. نتیجه گیری: آستانه شنوایی در بسامدهای مهم کلامی در مبتلایان به سودواکسفولیشن به طور معنی داری بالاتر از افراد هنجار است و این یافته به نفع در نظر گرفتن PXF به عنوان نمادی از یک بیماری سیستمیک می باشد.
كلید واژه:
فایل word علل آب مرواريدهاي جراحي شده در کودکان زير سه سال در بيمارستان خليلي شيراز | WORD
19 مورد بررسی شده 5.3) درصد(، ویروس سرخجه در آسپیره عدسی شناسایی شد ولی IgM ضد سرخجه در هیچ بیماری مثبت نبود. نتیجه گیری: در منطقه ما، اکثر موارد آب مروارید در کودکان زیر 3 ساله، مادرزادی هستند که نوع ایدیوپاتیک، شایع ترین نوع آن می باشد. گرچه شیوع آب مروارید ایجاد شده توسط سرخجه در منطقه ما کمتر از کشورهای پیش رفته می باشد که به نظر می رسد با انجام واکسیناسیون گسترده ضد سرخجه، این میزان کمتر شود.
كلید واژه:
فایل word پي گيري 8 ساله نتايج کراکتومي فوتورفرکتيو و عوارض آن در نزديک بيني | WORD
اگرچه تا 8 سال بعد نیز یک بازگشت جزیی وجود داشت. مات شدگی (haze) قرنیه در 5 درصد از چشم ها رخ داد ولی 88.8 درصد آنها طی 2 سال بهبود یافتند. نتیجه گیری: طبق یافته های این مطالعه، رفرکشن به دست آمده در سال دوم بعد از PRK جهت تصحیح نزدیک بینی، تا 8 سال ثابت باقی می ماند و اکثر مات شدگی های به وجود آمده در قرنیه، تا سال دوم از بین خواهند رفت. بنابراین PRK یک روش ایمن و پایدار جراحی جهت تصحیح نزدیک بینی می باشد.
كلید واژه:
فایل word خشکي چشم پس از جراحي رفرکتيو قرنيه | WORD
.6، 14.3±5.0 و 14.2±5.1 میلیمتر رسید )به ترتیب؛ P=0.07، P=0.09 و .(P=0.17 شش ماه بعد از عمل، 4 چشم 4.5) درصد( در گروه لیزیک دچار خشکی چشم بودند ولی در گروه PRK هیچ موردی دچار خشکی چشم نبود .(p=0.04) در هیچ کدام از گروه ها، ارتباطی بین میزان ترشح اشک با سن و رفرکشن مشاهده نشد.نتیجه گیری: هر دو روش PRK و لیزیک می توانند موجب کاهش مقدار ترشح اشک حداقل تا 6 ماه بعد از عمل شوند ولی احتمال ایجاد خشکی چشم در روش لیزیک بیش از PRK است.
كلید واژه:
فایل word تغييرات دامنه و سهولت تطابق افراد نزديک بين پس از کراتکتومي فوتورفرکتيو | WORD
پتر (p=0.03) رسید و تا 3 ماه پس از عمل ثابت ماند. میانگین سهولت تطابق دو چشمی قبل از عمل 5.8±3.4 سیکل در دقیقه بود که دو هفته پس از عمل به 7.4±3.6 سیکل در دقیقه، یک ماه پس از عمل به 9.2±3.4 سیکل در دقیقه و سه ماه پس از عمل به 10.0±3.2 سیکل در دقیقه رسید .(P<0.001)نتیجه گیری: دامنه و سهولت تطابق افراد نزدیک بین 19-24 ساله بعد از PRK، به تدریج افزایش می یابد و با گذشت زمان، مشکلات تطابق و دید نزدیک این افراد بهبود می یابد.
كلید واژه:
فایل word ارزيابي حدت ديد سه بعدي پس از عمل ليزيک | WORD
چار تنبلی چشم نبودند؛ حدت دید سه بعدی افزایش یافت. در نهایت، حدت دید سه بعدی در 9.5 درصد بیماران کاهش و در 32.5 درصد افزایش یافت و در 58 درصد نیز تغییر نکرد .(P=0.007)نتیجه گیری: اگرچه میانگین حدت دید سه بعدی از عمل لیزیک ممکن است افزایش یابد ولی درصد قابل توجهی از بیماران این عملکرد بینایی کاهش پیدا می کند. بهنظر می رسد که احتمال افزایش حدت دید سه بعدی در بیماران آنیزومتروپ بدون تنبلی چشم بیشتر باشد.
كلید واژه:
فایل word تاثير روزه داري بر ميزان ترشح پايه و زمان گسست اشک و فشار چشم در افراد سالم | WORD
نی اهمیتی ندارد.نتیجه گیری: در طول ماه رمضان، کاهش زمان گسست و میزان ترشح پایه اشک در افراد روزه دار مشاهده می گردد. با توجه به آن که زمان انجام مطالعه پاییز است؛ احتمالا در فصل گرما این تغییرات به نحو دیگری خواهند بود. از طرفی با توجه به آنکه پاسخ افراد دارای خشکی چشم یا گلوکوم ممکن است در اثر روزه داری متفاوت از پاسخ افراد سالم باشد؛ پیشنهاد می گردد که مطالعه ای نیز در این افراد انجام پذیرد.
كلید واژه:
فایل word تغييرات روزانه فشار چشم در افراد هنجار ساکن شهر يزد | WORD
در کل نمونه ها 3.34±1.05 میلیمتر جیوه بود .(P<0.001) IOP صبحگاهی در 84 درصد افراد بیشتر، در 13.6 درصد افراد تقریبا برابر و در 2.4 درصد افراد کمتر از IOP عصرگاهی بود. میزان IOP با بالا رفتن سن، افزایش می یافت. میانگین IOP زنان و مردان در هیچ مقطعی تفاوت معنی داری نداشت.نتیجه گیری: براساس مطالعه حاضر، میانگین IOP، صبحگاهی بیشتر از IOP عصرگاهی است و میزان IOP با افزایش سن افزایش می یابد ولی با جنس ارتباط واضحی ندارد.
كلید واژه:
فایل word نتايج ميان مدت کارگذاري شانت با رولت در گلوکوم مقاوم در بيماران جوان | WORD
ل لوله به علت انسداد دهانه تیوب توسط عنبیه و آسپیریشن عدسی و کارگذاری لنز داخل چشمی 2 سال پس از کارگذاری شانت، هرکدام در یک مورد 7) درصد(، تنها مداخلات پس از عمل بودند. هیچ موردی از عوارض شدید مثل (no light perception) NLP یا تایزیک (phthisic) شدن چشم در طول پی گیری رخ نداد.نتیجه گیری: شانت با رولت، روش جراحی مطمئن، موثر و با عارضه کم در کاهش فشار داخل چشمی در بیماران جوان مبتلا به گلوکوم مقاوم به درمان می باشد.
كلید واژه:
فایل word تاثير اندازه و مکان شالازيون بر تغييرات عيب انکساري و توپوگرافي قرنيه | WORD
ل در شالازیون های پلک فوقانی 0.1±0.06) دیوپتر( معنی دار بود (P=0.03) ولی در پلک تحتانی 0.02±0.03) دیوپتر( معنی دار نبود .(P=0.1)نتیجه گیری: جراحی شالازیون می تواند سبب کاهش آستیگماتیسم و بی نظمی سطح قرنیه شود که این امر در شالازیون های منفرد- مرکزی- سفت واقع در پلک فوقانی چشم گیرتر است. در جمعیت کودکان که در معرض تنبلی چشم هستند؛ هر گونه اقدامی که سبب بهبود شرایط انکساری چشم شود از اهمیت بیشتری برخوردار است.
كلید واژه: