فایل word مطالعه دانه گرده برخي گياهان دارويي مورد استفاده زنبور عسل در استان فارس | WORD
شیارها و الگوی معماری سطح خارجی نشان می دهند كه تیپ های:Hexazonocolpate ،Polyzonocolpate ،Polypantoporate ،Fenestrate ،Trizonocolporate ،Monocolpate ،Trizonocolpate ،Tetrazonocolporate ، تیپ های غالب گرده ای را تشكیل میدهند. همچنین مطالعات ماكروسكوپی دانه های گرده تله های گرده گیر نشان می دهد كه دانه های گرده جمع آوری شده توسط زنبورعسل حالت چسبنده دارند و از لحاظ رنگ بسیار متنوع می باشند.
كلید واژه: گرده شناسی، گیاهان دارویی، زنبور عسل، استان فارس
فایل word استخراج و شناسايي ترکيبهاي شيميايي اسانس.Salvia compressa Vent | WORD
اتوگرافی (GC) و گاز كروماتوگرافی متصل به طیف سنجی جرمی (GC/MS) جداسازی و شناسایی گردیدند. نتایج بدست آمده وجود 24 تركیب را در اسانس S. compressa نشان داد. در میان تركیبهای شناسایی شده به ترتیب تركیبهای T كادینول (%36) و كاروفیلن اكسید (%15.7) بالاترین مقدار را به خود اختصاص دادند. از سایر تركیبهای اصلی این اسانس می توان ژرانیول(%10.5) و بورنئول (%9.3) را نام برد.
كلید واژه: Salvia compressa ، اسانس،T - كادینول، كاریوفیلن اكسید
فایل word فراواني و شدت رتينوپاتي نوزادان نارس در چند قلوها و يک قلوها | WORD
ف معنی داری از نظر فراوانی و شدت ROP در زیر گروه نوزادان چهارقلو نسبت به نوزادان دو قلو و سه قلو مشاهده نشد .(P=0.79)نتیجه گیری: فراوانی بیشتر ROP در چند قلوها، ناشی از وزن و سن داخل رحمی کمتر در زمان تولد می باشد و نوزادان چند قلو با نوزادان یک قلوی مشابه، از این نظر تفاوتی ندارند. بنابراین غربال گری ROP در نوزادان چند قلوی نارس را می توان طبق برنامه استاندارد در نوزادان یک قلوی نارس توصیه کرد.
كلید واژه:
فایل word فراواني رتينوپاتي نوزادان نارس و عوامل موثر در ايجاد آن در نوزادان نارس با وزن بسيار کم يا با سن حاملگي پايين ارجاع شده به بيمارستان فارابي تهران طي 84-1383 | WORD
نی داری نداشت. در تحلیل رگرشنی چند متغیری، فقط ارتباط سن کم هنگام تولد (P=0.002)، دیسپلازی برونکوپولمونر (P=0.006) ونور درمانی (P=0.031) و با بروز ROP معنی دار باقی ماند.نتیجه گیری: مهمترین عامل ایجاد کننده ROP، سن کم حاملگی و پایین بودن وزن هنگام تولد است و با توجه به افزایش بیماران ROP، توصیه می گردد که غربال گری ROP برای نوزادان با سن حاملگی 32 هفته یا کمتر یا وزن هنگام تولد 1500 گرم یا کمتر، انجام گیرد.
كلید واژه:
فایل word قطره چشمي ديکلوفناک سديم در کاهش درد ناشي از ليزر درماني شبکيه در رتينوپاتي پروليفراتيو ديابتي | WORD
7 درصد بود )آزمون t، (P<0.0001. همچنین متوسط سطح درد در زنان 42 درصد و در مردان 48 درصد بود )آزمون t، (P=0.014 ولی در رابطه با سن بیماران، تعداد اسپات ها، زمان و سطح انرژی، نوع لیزر استفاده شده و فاصله زمانی مصرف قطره تا PRP و همچنین مصرف روزانه آسپیرین در گروه آزمون، تفاوت معنی داری دیده نشد.نتیجه گیری: استفاده از قطره موضعی دیکلوفناک سدیم 0.1 درصد قبل از انجام PRP در کاهش درد بیماران دچار PDR موثر است.
كلید واژه:
فایل word ارزيابي آسيب شناسي نوروتومي عصب بينايي با استفاده از چاقوي MVR و ليزر اگزايمر در چشم جسد | WORD
بود و محل نوروتومی در مقاطع بافت شناسی آشکار نشد.نتیجه گیری: نوروتومی عصب بینایی به وسیله چاقوی MVR، یک روش موثر در انبساط حلقه خروجی صلبیه می باشد بدون آنکه عوارض جراحی قابل توجهی نظیر سوراخ شدگی صلبیه یا صدمه به عروق مرکزی شبکیه ایجاد نماید. این مطالعه مقدماتی، اثبات کننده این امر نیز می باشد که لیزر اگزایمر می تواند با راحتی و اطمینان نسبی، برای ایجاد برش های غیر مکانیکی به کار رود.
كلید واژه:
فایل word افت شنوايي حسي- عصبي در سندرم سودواکسفوليشن | WORD
ک از بسامدها و مجموع آنها نیز در گروه مورد به طور معنی داری بالاتر از گروه شاهد بود. گلوکوم در گروه مورد به طور معنی داری فراوان تر بود ولی در هیچ یک از گروه ها رابطه ای با افت شنوایی نداشت. نتیجه گیری: آستانه شنوایی در بسامدهای مهم کلامی در مبتلایان به سودواکسفولیشن به طور معنی داری بالاتر از افراد هنجار است و این یافته به نفع در نظر گرفتن PXF به عنوان نمادی از یک بیماری سیستمیک می باشد.
كلید واژه:
فایل word علل آب مرواريدهاي جراحي شده در کودکان زير سه سال در بيمارستان خليلي شيراز | WORD
بررسی شده 5.3) درصد(، ویروس سرخجه در آسپیره عدسی شناسایی شد ولی IgM ضد سرخجه در هیچ بیماری مثبت نبود. نتیجه گیری: در منطقه ما، اکثر موارد آب مروارید در کودکان زیر 3 ساله، مادرزادی هستند که نوع ایدیوپاتیک، شایع ترین نوع آن می باشد. گرچه شیوع آب مروارید ایجاد شده توسط سرخجه در منطقه ما کمتر از کشورهای پیش رفته می باشد که به نظر می رسد با انجام واکسیناسیون گسترده ضد سرخجه، این میزان کمتر شود.
كلید واژه:
فایل word پي گيري 8 ساله نتايج کراکتومي فوتورفرکتيو و عوارض آن در نزديک بيني | WORD
تا 8 سال بعد نیز یک بازگشت جزیی وجود داشت. مات شدگی (haze) قرنیه در 5 درصد از چشم ها رخ داد ولی 88.8 درصد آنها طی 2 سال بهبود یافتند. نتیجه گیری: طبق یافته های این مطالعه، رفرکشن به دست آمده در سال دوم بعد از PRK جهت تصحیح نزدیک بینی، تا 8 سال ثابت باقی می ماند و اکثر مات شدگی های به وجود آمده در قرنیه، تا سال دوم از بین خواهند رفت. بنابراین PRK یک روش ایمن و پایدار جراحی جهت تصحیح نزدیک بینی می باشد.
كلید واژه:
فایل word خشکي چشم پس از جراحي رفرکتيو قرنيه | WORD
.0 و 14.2±5.1 میلیمتر رسید )به ترتیب؛ P=0.07، P=0.09 و .(P=0.17 شش ماه بعد از عمل، 4 چشم 4.5) درصد( در گروه لیزیک دچار خشکی چشم بودند ولی در گروه PRK هیچ موردی دچار خشکی چشم نبود .(p=0.04) در هیچ کدام از گروه ها، ارتباطی بین میزان ترشح اشک با سن و رفرکشن مشاهده نشد.نتیجه گیری: هر دو روش PRK و لیزیک می توانند موجب کاهش مقدار ترشح اشک حداقل تا 6 ماه بعد از عمل شوند ولی احتمال ایجاد خشکی چشم در روش لیزیک بیش از PRK است.
كلید واژه: