فایل word تجزیه تحلیل سیستم حسابداری و کنترل داخلی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word تجزیه تحلیل سیستم حسابداری و کنترل داخلی دارای 116 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word تجزیه تحلیل سیستم حسابداری و کنترل داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

فهرست مطالب

چکیده تحقیق      11                                                                          
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه    12                                                                         
بیان مسئله    13                                                                              
اهمیت موضوع     13  
اهداف تحقیق      14                                                                     
اهداف کلی تحقیق    14                                                                       
اهداف جزئی تحقیق     14                                                                   
سوالات اساسی     15                                                                       
تعریف واژه های تحقیق     16                                                               
فصل دوم: پیشینه تحقیق
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه     16                                                       
پروتئین گوشت     17                                                                                        
چربی گوشت    20                                                                          
ویتامین های گوشت    22                                                                  
مواد معدنی گوشت    22                                                                   
هیدرات های کربن گوشت    24                                                             
گوشت به عنوان یک منبع انرژی    24                                                   
مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیک )    25                                                         
تاریخچه صنعت    26                                                                              
اهمیت غذایی سوسیس و کالباس     30                                                  
انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران    30                                   
هیات مدیره از سال 1380  الی 1382     31                                         
هیات مدیره ازسال 1384  الی 1386       31                                        
هیات مدیره از سال 1386 الی 1387      32                                        
مشکلات ساختاری      33                                                                
مدیری موفق است که       35                                                            
خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن  و تعاونی درسالهای اخیر    36                     
خبرهایی از کارخانه های عضو انجمن     37                                             
اعضا هیات مدیره چه کسانی هستند    39                                              
اعضا انجمن چه کسانی هستند    39                                                      
هدف تشیکل     40                                                                                                                                                 
ادویه را بشناسیم    40                                                                     
تاریخچه تجارت ادویه     41                                                                 
200 سال قبل از میلاد تا 1200  میلادی     42                                       
فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات
تاریخچه شرکت سهامی خاص گلهار     44                                               
تعریف شرکت سهامی     44                                                              
شرکت سهامی خاص    45                                                                
سرمایه شرکت سهامی خاص     45                                                                 
ثبت شرکت سهامی خاص    46                                                           
مشخصات شرکت سهامی خاص     47                                                  
اساسنامه     47                                                                             
اساس نامه شرکت سهامی خاص گلها ر    49                                           
سرمایه       49                                                                             
سرمایه شرکت گلهار     50                                                              
انتخاب مدیران و مدت ان     51                                                         
بیلان – ترازنامه      54                                                                    
بیلان وترازنامه شرکت گلهار     56                                                     
سودوزیان شرکت     58                                                                  
حساب سود وزیان شرکت گلهارسال 86       58                                     

فصل چهارم  :تجزیه وتحلیل داده ها
هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد     58                                               
میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن      59                                    
استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار     59                                    
شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟    60               
به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟     61                                                                     
سیستمها وکنترلهای حسابداری      62                                                  
اهداف مهم کنترلهای داخلی    63                                                       
سیستم حقوق و دستمزد کارخانه گلهار     64                               
سیستم حسابداری کارخانه گلهار    64                                      
انبارداری کارخانه گلهار    65                                              
تولید وفروش کارخانه گلهار    65                                           
نکات کلی و اصولی در طراحی سیستمها     65                                       
اجزا سیستم حسابداری    68                                                          
استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن    70                                 
تجزیه و تحلیل سیستم       70                                                           
طراحی سیستم      71                                                                   
اجرا سیستم     72                                                                     
سیستم پردازش الکترونیکی داده ها (‌ سیستم کامپیوتری )    73                    
سیستم حقوق و دستمزد     82                                                        
اهمیت سیستم      82                                                                    
حقوق ومزایای کارکنان      83
لیست حقوق و دستمزد    90                                                          
فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات
نتیجه       91                                                              
منابع وماخذ     92                                                         
تائیدیه استاد    93
برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت     94             

 

                                                   
چکیده تحقیق
در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش)  شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است.   هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد.
روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد.
در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و... هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است.
استفاده از سایت مربوط به این شرکت هم کمک موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.

مقدمه
صنایع گوشت 
گوشت و فراورده های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب میگردد درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین ومسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید . فراورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند , بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشتی مسلماً از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود  . 

بیان مسئله
با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای براوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود امدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت میباشد .
این صنعت با تغیرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع ودلچسب فراورده هایی از ان بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار میگیرد.
اهمیت موضوع
انجمن صنایع فراورده های گوشتی ایران محور شعار خود را بر تولید بیشتر با کیفیت بهتر قرار داده اند وابزار مطبوعاتی خود را در غنا و معرفی ان به کار خواهند بست . داوری های مردم ومصرف کننده ها عنصری ضروری برای ادامه تولید است وهر مصرف کننده ای حرمتی مبتنی بر رعایت اصول اخلاقی دارد وباید مد نظر قرار گیرد ارائه شرح کاملی از تولید خوب-مفاهیم خوب –تولید کننده خوب را روشن میسازد استقرار تفکرات خوب برای افراد جامعه کاملا شفاف بیان شود تولید خوب و کار خوب ارائه گردد و در تعامل این رفتار مصرف کننده با درک واقعیت خرید کند وبا اگاهی از شرایط تولید به مصرف کالاعلاقه مند شود.

اهداف تحقیق
هر تحقیق اهدافی را برای ثمر بخش بودن ان دنبال میکندواین اهداف را میتوان به دو بخش عمده تقسیم نمود:
اهداف کلی تحقیق
1-بررسی وتجزیه تحلیل سیستم عملکرد گلهار
2- شناخت صنعت گوشت
اهداف جزئی تحقیق
1-بیان اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه                                                       
2-بیان پروتئین گوشت                                                                                          
3-بیان چربی گوشت                                                                          
4-بیان ویتامین های گوشت                                                                  
5-بیان مواد معدنی گوشت                                                                    
6-بیان هیدرات های کربن گوشت                                                         
7-بیان بیلان وترازنامه شرکت گلهار                                                     
8-بیان حساب سود وزیان شرکت گلهارسال 81                                      
9-بیان هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد                                              
10-بیان خط تولید تهیه سوسیس و کالباس                                                
11-بیان خط تولید تهیه همبرگر و کباب لقمه                                             
12-بیان معرفی محصولات گلهار مشهد                                                     
سوالات اساسی تحقیق
میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی ان هست یا خیر؟                                   
استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار اجرا میشود؟                                     
شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟               
شروع کننده سیستم چه کسی است آیا انبار سفارش خرید را می دهد یا سرپرست تولید ؟                                                       
به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟                                   
واردات مواد اولیه صورت می پذیرد یا خیر ؟                                  

تعریف واژه های تحقیق
EAA عبارت خواهد بود از نسبت میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود دریک ماده غذایی به میزان همان اسید های آمینه ضروری در تخم مرغ .
PDR  یا شاخص تفاضلی هضمی پپسین و یا روش تکامل یافته ان تحت عنوان اندیس PPDD NPU ( Net  Protein Utiti  -Yation   Indx  )  را نام برد  که عبارت است از نسبت میزان ازتی که جذب بدن می شود به مقدار ازت دریافتی از طریق ماده غذایی این نسبت می تواند از طریق اضافه وزن بدن و یا دراثر تجزیه لاشه حیوانات آزمایشگاهی ( موشهای جوان در حال رشد ) بدست آید .
متد بیولوژیک  PER ( Protein   Efficiency  Ratio ) کمتر به کارگرفته می شود , عبارت است از نسبت افزایش وزن موشهای در حال رشد به وزن پروتئین خورده شده .
HACCP تولید مکانیزه محصول بدون دخالت دست می باشد .
 اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه :
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می اید غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمندی حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن مواد معدنی مانند آهن وروی انواع ویتامین ها ونیز کاملترین مواد غذایی طبقه بندی شود . 
منابع وماخذ
1-اصول حسابداری(2) /دکتر ایرج نوروش وفیض الله شیر زادی
2-حقوق تجارت / تالیف محمد علی عبادی
3-  قانون مالیاتهای مستقیم / تألیف غلامحسن دوانی

لینک کمکی