فایل word مقاله تکنولوژيهاي مدرن مورد استفاده در افزايش مدت نگهداري گوشت

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل word مقاله تکنولوژيهاي مدرن مورد استفاده در افزايش مدت نگهداري گوشت :

چکیده:

گوشت تازه یک محصول فاسد شدنی به خاطر ترکیبات زیستی آن می باشد. بسیاری از عوامل مربوط برطول عمر وماندگاری و تازگی گوشت و همچنین دمایی که در آن گوشت نگه می دارند, میکروارگانیسم ها, اکسیژن , آنزیم های درونی , رطوبت , نور ؛ تأثیر می گذارند. با توجه به درخواست بالا برای کیفیت بهتر تسهیلات , امنیت , ظاهر تازه و افزایش ماندگاری محصولات گوشتی, تکنولوژی های غیر حرارتی حفظ , همچون فشار بالای هیدرواستاتیکی, منجمد کردن, نگهدارنده های زیستی طبیعی و بسته بندی های مناسب ؛ را مورد بررسی قرار داده اند. هدف این بازنگری, شرح روش های موجود و پیشرفته برای حفظ و افزایش ماندگاری گوشت تازه می باشد.از مزایای تکنولوژی های جدید و محدودیت های صنعتی انها در این جا آورده شده است

لینک کمکی