فایل word بازيابي زيستي فلزات از پسماند باير (گل قرمز) با تأکيد برکارايي فروشويي قارچي | WORD
های مهم اقتصادی و حفاظت محیط زیست از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف این گردآوری بررسی سازوکار فروشویی قارچ های آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیمیلی سیسیموم (پرکاربردترین قارچ ها در فرآیند فروشویی زیستی)، تولید اسیدهای آلی و مروری بر بازیابی فلزات با ارزش به روش فروشویی زیستی در مقایسه با روش های سنتی بازیابی، به خاطر نقش مهمی که در بازیابی فلزات با ارزش از گل قرمز ایفا می کنند مورد بررسی قرار گرفته است.
فایل word بازيابي فلزات ارزشمند از باتريهاي مستعمل تلفن همراه توسط قارچ پنيسيليوم سيمپليسيسيموم | WORD
روشویی زیستی است که بر اساس استخراج فلزات از منابع اولیه و یا پسماندها، به کمک ریزاندامگان هاست. در این مقاله کارایی فروشویی زیستی در استخراج فلزات از باتری های مستعمل تلفن همراه به کمک قارچ پنی سیلیوم سیمپلیسیسیوم بررسی شده است. نتایج حاکی از استخراج 53 درصد مس، 38 درصد لیتیم، 32 درصد کبالت بوده که نشان دهنده توانایی نسبی قارچ پنی سیلیوم سیمپلیسیسیوم برای استخراج فلزات از باتری های مستعمل تلفن همراه است.
فایل word بازيابي همزمان تيتانيم و آلومينيم و آهن از گل قرمز آلوميناي جاجرم با استفاده از پنيسيليوم سيمپليسيسيموم | WORD
، اقتصادی و دوستدار محیط زیست است. در این پژوهش بازیابی همزمان فلزات با ارزش آلومینیم، آهن و تیتانیم از گل قرمز با قارچ پنی سیلیوم سیمپلیسیسیوم مورد بررسی قرار گرفته است. عامل اصلی فروشویی، ترشح اسیدهای آلی توسط قارچ است. به این منظور فرآیند فروشویی قارچی دو مرحله ای، با چگالی توده ی 20 گرم بر لیتر انجام شده است. نتایج حاصل از این بازیابی منجر به استخراج 31/6 درصد آلومینیم، 20 درصد تیتانیم و 4 درصد آهن شده است.
فایل word بازيافت باتري بعنوان پسماندهاي جامد خطرناک | WORD
سوده و نیز ارائه راهکار جهت بازیافت آنها می باشد. در این مقاله ابتدا باتری شیمیایی تعریف و انواع آن ارائه شده است. سپس تاریخچه و طبقه بندی باتری های مختلف به اختسار بیان گردیده است. در ادامه بازیافت باتری و اهمیت این مسئله از جهات مختلف بررسی شده است. در انتها روش های بازیافت باتری های سرب- اسیدی بعنوان یکی از پرکاربردترین باتری ها، با درنظر گرفتن استحصال سرب و پالایش و الیاژ سازی آن به تفصیل ارائه شده است.
فایل word بازيافت ضايعات پودر لاستيک با استفاده ازقارچ سفيد | WORD
ه می شود. که در این مطالعه قارچ رسینیکیوم بی کلر،با بیشترین اثر و بالاتری ظرفیت در تخریب ترکیبات روماتیک درحضور پسماند های لاستیک، جهت سم زدایی آنها استفاده شد کهنتایج حاصله نشان داد که افزایشی در رشد سلولی باکتری تیوباسیلوس فراکسیدانس در حضور لاستیک تحت درمان با قارچرسینیکیوم بی کلر در مقایسه با لاستیک درمان نشده، بیانگرامکان پذیر بودن سم زدایی قارچی پسماند های لاستیک و رفع معضلزیست محیطی آن می باشد.
فایل word بازيافت نخاله هاي ساختماني و توليد بلوک | WORD
ان از آنها در ساختاربلوک های سیمانی استفاده کرد. با توجه به این که بتن،آرجر، سرامیک، کاشی و موزاییک حجم قاب توجهی از نخاله هایتخریب ساختمان ها را تشکیل می دهند، در این تحقیق، به منظوربررسی قابلیت استفاده از این مواد در ساختار بلوک های سیمانی توخالی، بر اساس آیین نامه استاندارد ملی ایران به شماره 70آزمایشاتی انجام شد، که قابلیت ساخت بلوک های سیمانی غیرباربر را با این مصالح تایید می کند.نتایج نشان می دهند
فایل word بام و نماي سبز راهکاري معمارانه جهت پايداري محيط زيست (نمونه ي موردي:ساختمان سبز درهامبورگ) | WORD
طبیعی که همان طراحی بام ها و نماهای سبز در ساختمان ها میباشد در راستای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی پرداخته است.یافته های این مقاله با شیوه ی جمع آوری کتابخانه ای و میدانی بهروش تحلیلی- توصیفی، موردی و کاربردی، به ترویج بهره گیری از سبک پایداری در طراحی های معمارانه پرداخته است. امید است باارائه ی نظرات سازنده در این زمینه بتوانیم گامی مهم در جهت حفظمحیط زیست و بهره گیری درست و به جا از منابع طبیعی برداریم.
فایل word بحران آب, تغييرات اقليمي و مديريت آن در ايران | WORD
لاش برای کاهش اثرات آن وجود نداشته باشد، به تنشبین استان های یک کشور منجر شود. تعداد شهرهای ایران که درفصل گرم سال 1393 با تنش آبی شدید مواجه شده بودند، 517شهر بودند در حالی که این تعداد شهر در سال 1394 به 570 شهررسیدند، این تنش آبی خود باعث تنش در بین بعضی از استان هایکشور گردیده است و چنانچه مدیریت و برنامه ریزی متکی برواقعیات اقلیمی کشور انجام نگیرد، ممکن است که به تنش هایسیاسی در بین استان های کشور منجر گردد.
فایل word برآورد ازت خاک با استفاده از توابع انتقالي در مراتع حفاظت شده آبسرد تحت مديريت قرق | WORD
مراتع حفاظت شده منطقه دماوند بهصورت سیستماتیک از عمق 30-0 سانتیمتری برداشت شد و مقدار کربن آلی خاک، اسیدیته، آهک، ازت، شن، سیلت و رس تعیین شد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که متوسط درصد ازت خاک 0/960 گرم بر کیلوگرم بوده و حداقل آن 0/806 و حداکثر 1/109 گرم بر کیلوگرم می باشد و با انجام تست نرمالیتی مشخص شد از توزیع نرمال برخوردار است و بیشترین ضریب همبستگی را با کربن آلی (P<0/01 و **r=0/920) و پس از آن با رس (r=0/75, **P<0/01) دارد.
فایل word برآوردفرسايش خاک وتوليدرسوب حوضه آبخيز رمشک بااستفاده از روش پسياک اصلاح شده | WORD
ین فرسایش در تیپ فرسایشی E2 با 24578/7 متر مکعب می باشد و کمترین میزان در تیپ فرسایشی E6 با 1032/4 متر مکعب می باشد که به ترتیب هزینهجایگزینی برابر 3403/1 و 142/9 میلیون ریال نیاز خواهد داشت. بررسی علوفه تولیدی در حوضه آبخیز رمشک نشان می دهد که سالیانه امکان تولید 154/86 تن علوفه در منطقه وجود دارد که با توجه به بهاء پایه 5500 ریالی برای هر کیلوگرم علوفه در استان کرمان ارزش علوفه تولیدی در منطقه مطالعاتی 851749800 ریال خواهد بود.