فایل word بررسی علل دیر جوش خوردن, جوش نخوردن و یا بد جوش خوردن دو سر استخوان شکسته دارای 140 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل word بررسی علل دیر جوش خوردن, جوش نخوردن و یا بد جوش خوردن دو سر استخوان شکسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
چکیده
استروئیدهای جنسی و استخوان. کامستون جولیت ای. فیزیولوژی. درآمد.
81: (2001و447)-419 استروئیدهای جنسی برای رشد اسکتی و کسب سلامت استخوانی در طول بزرگسالی لازم و ضروری هستند, و کمبود استروژن در دوران یائسگی عمدهترین عامل بیماریزا در پیشرفت پوکی استخواندر زمان بعد از زمان یائسگی است. مکانیسمهای تأثیرات اسکلتی استروئیدهای جنسی هنوز بطور کامل درک نشدهاند, اما در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل ملاحظهای در دانش ما نسبت به استروژنها, و به میزان نسبتاً کمتری هورمونهای مردی (اندروژنها) , تأثیر مدل سازی استخوانی و دوباره مدل سازی در سلامتی و بیماری, به وجود آمده است. بینشهای جدید در مورد ساختار گیرنده استروژن, کشفیات اخیر در زمینه گسترش فعالیت استخوان شکنها, و آموختههایی بر گرفته از جهشهای ژنتیکی در حیوان و انسان, همه و همه در افزایش درک ما از تأثیرات اسکنی استروژن هم در مردان و هم زنان دخیل هستند. مطالعات در مورد پوکی استخوان درمان شده یا درمان شدهدر زنان بعد از یائسگی, نیز در این دانش و درک دخیل است و شاهد آشکاری است بر پتانسیل بالای
(High-dose) استروژن درمانی که تأثیرات بافت ساز دارد. رشد تنظیم کنندگان گیرنده استروژن منتخب, دستاورد جدیدی در زمینه پیشگیری از پوکی استخوان و عمدهبیماریهای مربوط به یائسگی را فارهم آورده و پیامدهای در زمینه استفاده درمانی از سایر هورمونهای استروئیدی مثل هورمونهای مردی ( استروئیدهای خستگی با طبیعی) دارد. بنابراین توضیح بیشتر در مورد مکانیسمهای استروئیدهای جنسی که بر استخوان تأثیر میگذارند این امکان بالقوه را دارند که نه تنها درمان بالینی پوکی استخوان, هم در مردان و هم در زنان, را گسترش دهند بلکه تعدادی از سایر بیماریهای مرتبط به وضعیت هورمون جنسی را نیز بهبود بخشند.
استروئیدهای جنسی برای رشد اسکلتی و کسب سلامت استخوانی در طول بلوغ لازم و ضروری هستند و کمبود استروژن در پوکی استخوان نقش دارد. مکانیسمهای تأثیرات اسکلتی استروئیدهای جنسی هنوز بطور کامل شناخته نشده اند, اما در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در دانش ما نسبت به استروژن ها , و به میزان نسبتاً کمتری آندروژنها در بازسازی استخوان بوجود آمده است. بینش های جدیدی در مورد گیرنده های استروژن, کشفیات اخیر در زمینه افزایش فعالیت استئوکلاستها و آموخته هایی برگرفته از جهشهای ژنتیکی در انسان وحیوان,همه و همه در افزایش درک ما از تأثیرات اسکلتی استروژن در نر و ماده دخیل هستند.
