فایل word بررسي عددي تاثير استفاده از ECC در اتصال تير-ستون بتني بر عملکرد لرزه اي اتصال | WORD
ستفاده از کامپوزیت های سیمانی مهندسی (ECC) که به تازگی توسعه داده شده اند، می توان رفتار لرزه ای آن ها را بهبود بخشید. مطالعات آزمایشگاهی گذشته مناسب بودن رفتار اتصالاتی که در آن بتن معمولی با ECC جایگزین شده است را تایید کرده اند. در این پژوهش یک روش مدل سازی عددی برای اینگونه اتصالات توسعه داده شده است. مقایسه نتایج عددی به دست آمده با نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد که روش پیشنهادی با دقت قابل قبولی می تواند اتصالات بتنی دارای ECC را مدل سازی کند.
فایل word بررسي عددي ديوار هاي برشي کامپوزيتي (فولادي– بتني) همراه با پروفيل هاي فولادي مرزي | WORD
وگیری از هرگونه لغزش بین بتن و مقطع فولادی در ساخت و اجرا در واقعیت میباشد. هدف از این مدلسازی مقایسه پارامترهایی از قبیل ظرفیت شکل پذیری، مقاومت و اتلاف انرژی بین دیوارهای برشی کامپوزیتی مورد بررسی با نمونه ی دیوار برشی بتنی معمولی بوده است. که نتایج حاکی از آن است که، استفاده از این نوع دیوار برشی (کامپوزیتی) به خصوص در مناطق با لرزه خیزی بالا بسیار کارآمد و در تمامی پارامترهای مقایسه، رفتار بسیار بهتری با یک نسبت فولاد، از خود نشان دادند.
فایل word بررسي عملکرد گنبدهاي فضايي دولايه در برابر خرابي پيشرونده تحت شرايط بارگذاري و تکيه گاهي خاص | WORD
ه ی آنها بحثیجدی و دارای اهمیت در طراحی، ساخت و نگهداری این ساختارهای ویژه است. در این نوشتار با در نظر گرفتن سه حالتبارگذاری و دو نوع شرایط تکیه گاهی مختلف، عملکرد خرابی گنبد فضایی دولایه ی دیامتیک، با انجام تحلیل استاتیکیغیرخطی و کاربرد روش مسیر جایگزین مورد ارزیابی قرارگرفته است. در نهایت مشخص شده است که کاستن از تعدادتکیه گاهها و نیز تمرکز بار در یک ناحیه ی موضعی از گنبد، آسیب پذیری نسبت به خرابی پیشرونده را به شدت تحت تأثیرقرار میدهد.
فایل word بررسي عملکرد لرزه اي قاب هاي فولادي با مهاربندهاي هم محور با استفاده از روش هاي مختلف تحليل سازه ها | WORD
اس سطح عملکرد می باشد. بدین منظور برای دستیابی به سطحعملکرد سازه روش های مختلف تحلیل از جمله تحلیل های استاتیکی و دینامیکی یا خطی و غیرخطی با در نظر گرفتنمحدودیت های هر یک توصیه شده است. در این مقاله نتایج حاصل از بررسی عملکرد سطح ایمنی جانی ساختمان فولادی باسیستم باربر جانبی مهاربند هم محورویژه فولادی با استفاده از سه روش تحلیل سازه های استاتیکی خطی، دینامیکی خطی واستاتیکی غبرخطی مرسوم در نشریه 360 ارائه شده است و با یکدیگر مقایسه شده اند.
فایل word بررسي عوامل مؤثر بر نشست پي هاي سطحي تحت بار ديناميکي به روش اتلاف انرژي | WORD
ف پذیر را نشان می دهد و بر اساس مطالعات انجامشده مشخص شد که حرکت های پی ها حدود 30 الی 90 درصد از کل انرژی لرزه ای را تلف می کنند. با توجه به تستهای انجام شده دردانشگاه کالیفرنیا مشاهده شدکه حرکت لرزه ای در طول بزرگتر پی اتفاق می افتد و این نتیجه حاصل می -شود که وقتی نسبت گشتاور به برش M/HL بیشتر از یک باشد از این رواتلاف انرژی از طریق حرکت گهواره ای می تواند صورت گیرد و در پایان به صورت خلاصه توضیحی در مورد روش های اتلاف انرژی در سازه ها داده می شود.
فایل word بررسي نسبت خسارت متوسط MDR در زلزله طرح استاندارد 2800 به روش HAZARD براي کليه حوزه هاي شهر قزوين | WORD
فایل های ورودی آماده شده به نرم افزار SELENA خروجی های آن دریافت شد. این خروجی ها مواردی را از قبیل زیربنای آسیب دیده به تفکیک نوع سازه، نسبت خسارت متوسط را شامل می شود. برای ارائه نتایج خروجی از نرم افزار GIS10.2 استفاده شده است. از نتایج بدست آمده می توان دریافت که بافت های قدیمی شهر به دلیل تراکم جمعیتی آسیب پذیرتر هستند. همچنان نحوه کمک رسانی در اثر زلزله طرح استاندارد 2800 ایران و شناسایی مناطق جهت اختصاص بودجه نوسازی از اهداف این مقاله می باشد.
فایل word به کارگيري المان هاي کاربردي در تحليل غيرخطي سازه ها | WORD
وشهامعایبی هم دارند، که پیچیدگی در محاسبات و زمانبر بودن، از جمله آنها است. در سال 1998 آقای هاتم تاگل دین یکروشی موثر، برای مدل سازی تغییرشکل های بزرگ و رفتار خرابی پیشرونده را پایه گذاری کرد. از آن سال به بعد روشجدیدی تحت عنوان روش المان کاربردی نهادینه شد. در مقاله حاضر با استفاده از المان های کاربردی روشی جهت تحلیلغیرخطی هندسی سازه ها ارائه و سپس با استفاده از روش گرادیان مزدوج پیش شرط دار، سرعت تحلیل غیرخطی هندسیسازه ها افزایش یافته است.
فایل word بهبود عملکرد لرزه اي اتصال تير به ستون بتني پيش ساخته با استفاده از مدلسازي اجزا محدود | WORD
لمللي و ششمين کنفرانس ملي زلزله و سازهتعداد صفحات :16چکیده مقاله:
در این مقاله مدلسازی اجزا محدود یک اتصال تیر به ستون بتن مسلح به صورت پیش ساخته و درجاریز با استفاده ازنرم افزار ABAQUS مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحلیل اجزا محدود با نتایج حاصل از آزمایش مربوط به هر دو نمونه صحت سنجی شده است. به دلیل عدم رفتار لرزه ای مناسب اتصال پیش ساخته ی پیشنهادی، در ادامه با اعمال تغییراتیدر جزئیات این اتصال، شاهد بهبود رفتار لرزه ای آن خواهیم بود.
فایل word بهينه سازي توپولوژي سازه هاي فضاکار با استفاده از الگوريتم استراتژي هاي تکاملي | WORD
سازه ها با توجه به محدودیت های طراحی می باشد. در این مقاله ازالگوریتم استراتژی های تکاملی برای کمینه ساختن وزن شبکه های دو لایه استفاده شده است. الگوریتم استراتژی های تکاملییکی از الگوریتم های فرااکتشافی است که شامل مراحل ترکیب، تحول و انتخاب می باشد. برای بررسی کارایی الگوریتماستراتژی های تکاملی دو مثال مورد بررسی قرار گرفته است. مقایسه الگوریتم استراتژی های تکاملی با نتایج حاصل ازتحقیقات گذشته کارایی و موثر بودن این روش را نشان می دهد.
فایل word بهينه سازي سازه هاي خرپايي با استفاده از يک الگوريتم چند هدفه پيشرفته | WORD
الگوریتم کارآمد چند هدفه معرفی گردیده است. در این الگوریتم، از الگوریتم بهبود یافته خفاش CLFBA به عنوان الگوریتم پایه جستجو بهره گرفته شده است تا عملکرد بهتری در مواجهه با مسائل پیچیده بهینه سازی چند هدفه بدست آید. در این الگوریتم از تئوری Chaos به عنوان یک تئوری برای ایجاد اعداد تصادفی بهره برده شده است. هدف در این تحقیق بررسی عملکرد الگوریتم چند هدفه با استفاده از نقشه های مختلف تئوری Chaos (Chaotic maps) می باشد تا بهترین نقشه مورد استفاده قرار گیرد.