فایل word آناليز تثبيت تونل سنگ شکن معدن مس سرچشمه | WORD
حاصل، نشان دهنده پایدار بودن سازه تونل و خاکریز روی آناست و علت اصلی ترک خوردگی ها ، نشست بستر تونل به دلیل ناکافی بودن مقاومت لایه خاک زیرین می باشد. با بررسیاطلاعات، جهت کنترل نشست و متعاقبا جلوگیری از گسترش ترک، با توجه به نوع کاربری تونل و ملاحظات اجرایی، روشهائی پیشنهاد گردید که نتایج حاصل ازمدل سازی این روش ها، نشان می دهد که در صورت استفاده از این روش ها، میزانترک خوردگی به نحو موثری کنترل می گردد.
فایل word آناليزو بررسي رفتار ديوار برشي فولادي مدلسازي شده به روش هاي نواري و غشاي ارتوتروپ | WORD
بکارگرفته می شوند. آیین نامه AISC آمریکا بر دو روش نواری و غشای ارتوتروپ جهت مدل سازی دیوار برشی فولادی تاکید می کند. در تحقیق حاضر مقایسه ای بین دو روش مذکور جهت مدل سازی دیوار برشی فولادی در طبقات مختلف و بااستفاده از تحلیل های دینامیکی طیفی و تاریخچه زمانی و با در نظر گرفتن رفتار الاستیک اعضاء صورت می گیرد، بررسی هاانطباق خوب نتایج را نشان داد، البته روش نواری نتایج کمی محافظه کارانه تری را ارائه می دهد.
فایل word اثر مؤلفه قائم زلزله بر رفتار لرزه اي پل هاي قوسي | WORD
ده است. شتاب نگاشت طبیعی مقیاس شده به طیفطرح لرزه ای آیین نامه آشتو 2012 در دو حالت با و بدون مؤلفه قائم زلزله (سه و دو مؤلفه ای) بر پل مورد مطالعه اعمال گردیدهاست. تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی انجام و نتایج در دو حالت بررسی و مقایسه شده است. نتایج حاکی از آنند که در صورتصرفنظر نمودن از مؤلفه قائم زلزله تفاوت چشمگیری، در جهت عدم اطمینان، در مقایسه با حالت اعمال زلزله با ملحوظ داشتنمؤلفه قائم زلزله حاصل می گردد.
فایل word اثر مولفه قائم زلزله هاي نزديک گسل بر سازه هاي جداسازي شده در پايه با جداگر لاستيکي با ميرايي بالا | WORD
ی تواند پاسخ های متفاوتی درسازه های جداسازی شده ایجاد کند. پاسخ قابها، در حالت پایه ثابت و جداسازی، با جداگر HDRB تحت زلزله های دورو نزدیک با جهت پذیری، مقایسه گردیدند. مولفه قائم زلزله ها بیشترین تاثیر را بر پاسخ های جهت قائم دارند. عکس العملفشاری پایه قاب 8 طبقه، در حالت پایه ثابت و جداسازی ، بترتیب حدود 40 % و 60 % کاهش داشت. نیازهای لرزه ای دور ونزدیک متفاوت و در قاب های بلند جدی تر است و بررسی بیشتری می طلبد.
فایل word اثرات اندرکنش خاک – سازه در پاسخ لرزهاي سيستم هاي دوگانه فولادي کوتاه | WORD
ازه های مختلف می توانند داشته باشند. در این مقاله تاثیر اندرکنشخاک- سازه در پاسخ غیرخطی لرزه ای قاب های دوگانه مهاربندی شده فولادی مورد بررسی قرار می گیرد. این مطالعه رویمدلسازی رفتار اندرکنش خاک - سازه از طریق روش تیر غیرخطی وینکلر تمرکز کرده است. مشاهده می شود وقتی کهاندرکنش خاک - سازه در نظر گرفته می شود برش پایه و جابجایی مورد تقاضا بطور قابل توجه کاهش یافته و پریود اصلیسازه شکل پذیری و افزایش می یابد.
فایل word ارزيابي آسيب پذيري لرزه اي با رويکرد مديريت بحران مطالعه موردي: حوزه پيرامون چهارراه احمدي شهر کرمان | WORD
یه ها در محیط نرم افزاری EXPERT CHOICE بر اساس روش AHP در ماتریس مقایسه دوتایی وزن دهی شدند، در نهایت وزن نهایی هریک از شاخص ها مشخص گردید و برای بدست آوردن نقشه نهایی آسیب پذیری، در محیط GIS لایه ها با هم ترکیب شدند. نقشه های خروجی آسیب پذیری نشان دادند که در مجموع 94/95 درصد حوزه پیرامون چهارراه احمدی براساس شاخص های موجود دارای آسیب پذیر زیاد وبسیار زیاد می باشند که مورد ساماندهی به لحاظ کالبدی و عملکردی قرار گرفت.
فایل word ارزيابي آسيب پذيري لرزهاي در استان لرستان, شهر بروجرد (بخش دوم) | WORD
ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای شهر بروجرد به صورت کمی و کیفی به عنوان دومین شهر مهم و پرجمعیتاستان لرستان ارائه گردیده است. نتایج کیفی، وجود نواحی با بافت فرسوده و عموماً متشکل از مصالح بنایی را به عنوانآسیب پذیرترین نقاط شهر تایید می کند. همچنین، براساس نتایج ارزیابی کمی و منحنی شکنندگی برای تیپ سازه غالبمهندسی ساز در شهر، تحت شتاب طراحی آیین نامه برابر 0/35g احتمال فروریزش کمتر از ده درصد برآورد گردیده است.
فایل word ارزيابي آسيب پذيري لرزهاي در استان لرستان, شهر دورود (بخش اول) | WORD
ابی وضعیت موجود آسیب پذیری لرزه ای در این شهر پرداخته می شود.بر این اساس، ابتدا به تهیه ی آمارهای مورد نیاز از نظر توزیع جمعیت و پراکندگی انواع سیستم های ساختمانی در ناحیهمورد مطالعه پرداخته می شود. سپس، ارزیابی کیفی آسیب پذیری با استفاده از روشهای تجربی صورت می پذیرد. در گامبعدی، با انتخاب سیستم غالب سازهای و مدل سازی آن و انتخاب شتاب نگاشته ای مناسب و حصول منحنی شکنندگی،ازریابی بصورت کمی صورت می پذیرد.
فایل word ارزيابي ديوار هاي برشي فولادي سينوسي با بازشور | WORD
برشی ساخته شده از ورقفولادی با شکل موج سینوسی پرداخته شده است. نتایج این مقاله براساس روش اجزای محدود و با استفاده از نرم افزارANSYS، به بررسی پارامترهای هندسی بازشو مانند ابعاد و محل قرارگیری بازشو بر رفتار دیوار برشی فولادی موجدار پرداخته شده است. نتایج حاصل از این بررسی نشان داده است که با افزایش ابعاد بازشو در مرکز ورق فولادی از میزانظرفیت باربری، سختی، در دیوار کاسته شده ولی شکل پذیری افزایش می یابد.
فایل word ارزيابي سيستم هاي سازه اي لوله اي متفاوت در ساختمان هاي بلند تحت بارگذاري باد و شبه ديناميکي زلزله: مطالعه ي مورد | WORD
(محیطی) به صورت مرسوم در طراحی سازه های بلند استفاده می شوند. در این مقاله، سیستم های سازه ای لوله ی خرپایی (TT)، لوله ی ترکیبی (CT) و به طور ویژه، لوله ی دسته بندی مهارشده (BBT)، از نقطه نظر فنی- اقتصادی، وقوع پدیده ی لنگی برشی و میزان شاخص جابجایی با یکدیگر مقایسه می شوند. نتایج نشان می دهند که مقادیر شاخص جابجایی و وزن سیستم BBT، در مقایسه با سیستم لوله ی دسته بندی شده (BT)، به ترتیب به میزان 45 و 71 درصد کاهش می یابد.