فایل word پروژه کارآموزي بررسي فرايند توليد کارخانه رب

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word پروژه کارآموزي بررسي فرايند توليد کارخانه رب دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word پروژه کارآموزي بررسي فرايند توليد کارخانه رب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه فایل word پروژه کارآموزي بررسي فرايند توليد کارخانه رب

طرح تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه ها
روش های گردآوری اطلاعات
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی
زمان اجرا
مشکلات اجرا
مقدمه
تعریف صنایع غذایی
مبحث مهم کنسروسازی
نظریه تجربی نیکلاس آیرت
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان
بررسی تحصیلات کارکنان
مهندس آزمایشگاه
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن
پاستوریزاسیون
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه
نوار نقاله یا سورتینگ
صافی مرحله یک
بچ (مخزن تغلیظ گوجه)
بسته بندی رب گوجه فرنگی
برج خنک کننده
استقرار انبار کارخانه
انبار محصولات بسته بندی شده
انبار مواد اولیه
چگونگی نگهداری رب فله ای
کنترل کیفی
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه
شستشوی دستگاها
نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها
نمودار ماشین آلات و تجهیزات
جدول مواد اولیه اصلی
چکیده مطالب
مشکلات کارخانه
انتقادات
پیشنهادات
منابع و مأخذ

بخشی از منابع و مراجع پروژه فایل word پروژه کارآموزي بررسي فرايند توليد کارخانه رب

1- فرایند تولید رب گوجه فرنگی کارخانه رب مغان اشارات مغان
2- صنایع غذائی کاتولوک شرکت گلچین فغان
3- بهداشت صنایع غذایی و اتوماسیون دستگاه (وزارت صنایع )
4- مدیران صنایع غذایی و هدایت آن
5- فروش بین الملل (انتشارات مدیریت دانشگاه تهران)
6- مجله اقتصادی
7- بخش نامه های ارسالی اداره بهداشت و سلامت محصولات غذایی
8- نظرات و پیشنهادات مأمور بهداشت
9- گوجه فرنگی و تأثیر آن بر سلامت انسان (مجله صنایع غذایی خارجی)
10- چگونگی موفقیت در محصولات صنایع غذایی (کتاب صنایع غذایی مهندسی شیمی)
11- میکروب شناسی در صنایع غذایی شیمی آلی
13- چگونگی کپک زدن رب گوجه و جلوگیری از آن (کتاب آزمایشگاه صنایع غذایی)
14- بسته بندی و اتوماسیون آن از (انتشارات صنایع وزارت بهداشت)
15- بهترین بسته بندی برای ایجاد سلامت غذا و انسان (مجله بهداشت و سلامت)

طرح تحقیق

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی

اهداف تحقیق

چگونگی و چرائی  تولید رب گوجه فرنگی

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی, تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند

دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد

ب : فواید استفاده از رب گوجه فرنگی

امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد

اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است

فرضیه ها

الف : ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی

ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب

ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی

د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا

روش های گردآوری اطلاعات

الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه

ب : استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه

5-  نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه

5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت

6-   استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی

کنسرو: صنایع محافظت کردن از محصول بسته بندی شده را گویند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی نوع کنسرو با وجود تاریخ تولدی و انقضا و در نزد مشتری و کارخانه سازنده قابل شناسایی است

پری هیتر: دستگاه تبادل حرارت است که با نصب این نوع تکنولوژی در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده می شود

سورتینگ یا نوار نقاله : گوجه های شستشو داده شده به وسیله این دستگاه به داخل خط تولید انتقال داده می شود

بچ : مخزن تلغیظ گوجه : گوجه حرارت داده شده به وسیله پمپ به این مخزن انتقال داده می شود وقتی آب گوجه به بریکس 37-35 درجه رسید رب از مخزن تخلیه می شود

خردکن یا منوپمپ : دستگاه خردکن یا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال می دهد

پاستوریزاستور: همان طور که از اسمش مشخص است پاستوریزه کردن آب گوجه را با مقدار نمک افزودنی در درجه حرارت 90-85 درجه انجام می دهد

کانتی نیوس: دستگاه حالت دهنده به رب این دستگاه باعبور دادن آب گوجه از بین بخار آب باعث حالت دادن به آب گوجه و رساندن بخاز آب گوجه به نوعی فرموله سفت می باشد

زمان اجرا

در پروژه تحقیقی فوق مهمترین زمان در تمامی مراحل تولید فصل برداشت گوجه می باشد زیرا این زمان این امکان را فراهم می کند که با مواد اولیه در زمان برداشت و نحوه شستشوی گوجه خریداری شده و حمل مواد اولیه برخورد مستقیم داشته باشیم

بنابراین زمان اجرای مناسب از ماه اردیبهشت تا آخر فصل مرداد می باشد که به طور مداوم گوجه مورد نیاز کارخانه خریداری می شود چرا که در غیر اینصورت کارآموز قادر به مشاهده چگونگی کیفیت مواد اولیه کارخانه و چگونگی حمل و سایر مشخصات محصول نخواهد بود

مشکلات اجرا

1- به علت استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی از آب چاه باید استفاده ‌شود

2- استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی رفت و آمد مناسب را با مشکل روبرو می سازد

3- نبود مواد اولیه بسته بندی قوطی و کارتن در منطقه کشاورزی نحوه تهیه این اقلام را مشکل ساخته است

4- هزینه حمل فروشنده و خریدار کالا باعث بالارفتن بهای تمام شده محصول می‌باشد

لینک کمکی